alideea a scris:
Bună ziua am și eu următoarea problemă.
Am cumpărat un apartament în luna ianuarie. Vânzătorul a pus clauza în contract ca mai dorește să locuiască o lună și ca îmi va preda apartamentul în februarie , iar tot în clauză scrie ca își va plății cheltuielile la utilități până la predarea apartamentului.
La asociația blocului apare ca sunt de plătit cheltuielii pe luna ianuarie și februarie, făcute de vânzător. Am anunțat administratorul ca eu am acea clauză și ca nu doresc să plătesc ce au cheltuit alții însă aceștia mă obligă pe mine. Cum să procedez?
Ati cumparat apartamentul pe 21 ianuarie cu o adeverinta din data de 20 Decembrie adica exirase de mult.
La asociatie apare Ianuarie si Februarie adica fix ce trebuie sa platiti dv,
Altii mai destepti scriu in adeverinta ca datoriile care apar dupa data emiterii adeverintei pentru vanzare cumparare vor fi in sarcina cumparatorului. Si mai trec si adeverinta este valabila 10, 15 zile maxim 30 zile ca doar apare alta intretinere.
Pentru luna cumpararii Ianuarie e normal sa va intelegeti cu fostul proprietar. Puteti plati tot sau jumate sau proportional pe nr de zile(suma/31) x cate zile are fiecare.
Asociatia ar trebi sa aiba un fond de rulment care sa fie folosit daca fostul nu vrea sa platesca ceva.