Buna ziua,
Doresc sa va adresez o intrebare, intr-o situatie putin mai delicata, care momentan pare a fi fara solutie.
Este vorba de donarea unui imobil, detinut de catre bunica mea, si doreste sa mi-l doneze mie.
Problema acum este in felul urmator, in momentul dobandirii apartamentului, si anume in anul 1992, bunica mea era casatorita cu un domn (a 2-a casatorie, deci nu bunicul meu), iar de acest domn nu mai stim nimic de el de aproximativ 30 de ani, bunica mea fiind despartita de el, dar nu si divortati in acte, repet, de aproximativ 30 de ani nu stim nimic de dansul, posibil sa fie si decedat, era in varsta la momentul respectiv.
Acum intrebarea mea este, care sunt caile legale si corecte, in acest caz, pentru a se putea face donatia?
Orice sfat sau parghie legala cat de mica ne-ar fi de ajutor.
Multumesc mult.
Multumesc mult pentru raspuns.
Aia e problema, nu stim daca mai traieste sau nu, nu stim daca are mostenitori, etc.... Dupa cum am specificat nu stim nimic de dansul de 30 de ani....
raluk0207
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu aveți ce face, decât sa începeți căutările. Luați legatura cu un avocat, poate va fi nevoie sa va adresați instantei pentru pronunțarea decesului.
La stadiul actual, imobilul este bun comun, unul dintre soți e de negăsit, așadar bunica nu va poate face donație.