avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune Am o casa cumparata de bunicii mei, dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune Am o casa cumparata de bunicii mei, dar fara acte ...

Uzucapiune
Am o casa cumparata de bunicii mei , dar fara acte pe ea , doar in Cartea Funciara e trecuta vechea proprietara , decedata de 70 de ani , dar nu stim daca are mostenitori .
Eu sunt singura la parinti dar bunicii au mai avut copii . In casa , acuma , locuieste doar mama mea .
Ce acte sunt necesare pentru uzucapiune ? Unchii mei care au crescut in aceasta casa , au drept la mostenire ?
Nu gasim act de deces a vechii proprietarese care sa corespunda cu notarea din CF , unde e specificat ca dansa e "nascuta-Bun" La primarie am gasit certificat de deces cu numele ei , dar e nascuta "Crisan " ... ce putem face ?
Am mai gasit si un act de donatie dintre un vechi cumparator al imobilului si bunicul meu . Din spusele parintilor mei , cred ca au facut schimb de case , si de aia e act de donatie . E valabil in instanta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii ... Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii la primarie , in certificatul de atestare fiscala , un numar de carte funciara cu numar ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune carmenbarbulescu carmenbarbulescu Am uitat să precizez faptul ca matuşa şi unchiul meu nu au avut copii. ªi încă ceva...va rog..ce înseamna faptul că mama nu a acceptat moştenirea de ... (vezi toată discuția)
Situatie foarte delicata.vanzare-cumparare/donatie/testament? tibi12 tibi12 Va salut cu respect si sper ca cineva sa ma poata ajuta in urmatoarele: locuiesc cu parintii mei(casatoriti) intr-o casa impartita pe jumatate (fara vreun act ... (vezi toată discuția)