avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Salutare! Acum 7 luni m am mutat cu chirie intr un ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Salutare! Acum 7 luni m am mutat cu chirie intr un apartament. ...

Salutare! Acum 7 luni m am mutat cu chirie intr un apartament. De curand s a mutat si o vecina, aceasta fiind prostituata. De cateva saptamani face galagie, fapt pe care l am semnala politiei si proprietarului. In urma sesizarilor nu s a rezolvat nimic. La momenul de fata, ma gandesc sa reziliez contractul. Problema este ca acesta este facut pe 1 an si este specificat ca garantia nu va fi returnata indiferent de motiv. zgomotul este insuportabil, iar in acest context nu pot invata si nu ma pot odihni. Pe langa acestea, blocul este frecventat si de persoane dubioase, iar la ceva timp au loc si certuri din cauza respectivei. Vreau sa stiu daca in acest context imi pot rezilia contractul cu recuperarea garantiei.

Alte discuții în legătură

Salutare! acum 7 luni m am mutat cu chirie intr un apartament. ... dhstefa1 dhstefa1 Salutare! Acum 7 luni m am mutat cu chirie intr un apartament. De curand s a mutat si o vecina, aceasta fiind prostituata. De cateva saptamani face galagie, ... (vezi toată discuția)
Galagie bloc - certuri/tipete/trantit noaptea frecvent mihaela_miha mihaela_miha Buna ziua! Pe la finalul anului trecut m-am mutat la casa mea (apartament, etaj 6 din 10). Totul bine, doar ca desi zona/blocul sunt civilizate, vecinii care ... (vezi toată discuția)
Salut, de aproximativ doi ani ma confrunt cu niste vecini (parinti+3 ... anonimanonim1 anonimanonim1 Salut, De aproximativ doi ani ma confrunt cu niste vecini (parinti+3 copii pana in 4-7 ani) care fac constant galagie (cu precadere in afara orelor de ... (vezi toată discuția)