avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara,eu sunt persoana fără venit în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara,eu sunt persoana fără venit în întreținerea sotului ...

Buna seara,eu sunt persoana fără venit în întreținerea sotului dar am un pământ pe care primesc arenda in august o sumă mica,mai beneficiez de asigurările de sănătate ale soțului?Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Contributie cass arendator cyan cyan O persoana care nu are alte venituri dar detine un teren agricol dat in arenda pentru care i se va retine incepand de la 01 ianuarie 2014 contributia ... (vezi toată discuția)
Coasigurat ladyana ladyana Buna ziua, Cum pot obtine adeverinta de coasigurat a mea pe fiul meu ce este angajat , deoarece eu nu am nici un venit...mentionez ca am 57ani, nu lucrez si ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala pe aigurarea sotului? cri8stina cri8stina Buna ziua, am si eu o intrebare. Nu lucrez, nu am sigurare medicala si nu stiu care ar fi cea mai rentabila cale spre obtinerea acestei asigurari. 1- ... (vezi toată discuția)