avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In 2024 am avut programate 28 zile Concediu de odihna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In 2024 am avut programate 28 zile Concediu de odihna in Edusal ...

In 2024 am avut programate 28 zile Concediu de odihna in Edusal si nu am efectuat decat 7 zile. La 1 mai 2025 imi expira contractul de munca, mi se pot plăti acele zile neefectuate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 15 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Zilele de CO neefectuate si aferente anului 2024 se compenseaza in bani la incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna - in cazul suspendarii contractului ... Cocollino Cocollino Buna, Lucrez in sectorul bugetar si din toamna, intentionez sa fac o reconversie profesionala, motiv pt care doresc sa imi suspend contractul de munca pe ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu neefectuate, neplatite iahim87 iahim87 Buna ziua, In data de 21 aprilie, am plecat de la fostul loc de munca, mi-am dat demisia. Concediul aferent anului 2010 l-am efectuat complet, dar de la 1 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz danuttunad danuttunad Buna ziua, As vrea sa ma ajutati cu un raspuns si anume,daca am 7 zile de concediu de odihna neefectuate aferente anului 2010,iar in data de 14.12.2011 am ... (vezi toată discuția)