avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care sunt bolile cu care se poate prelungi CCC-ul?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care sunt bolile cu care se poate prelungi CCC-ul?

Buna
Care sunt bolile cu care se poate prelungi CCC-ul.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 16 Martie 2025
Care sunt bolile pentru care se acorda certificat de handicap in Romania
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu indemnizația de copii Andreea Patricia Andreea Patricia Bună ziua, copilul meu are hernie ombilicala si am fost la doctor chirurg și ne-a spus că până la vârsta de 3 ani nu se poate opera,și să avem grijă ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc de la 2 ani la 3 ani gabita26 gabita26 Buna ziua, daca copilul meu are crize convulsive, talg valg bilateral si întârziere in limbajul expresiv pot obține certificat de încadrare în handicap si ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)