avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS pentru titluri de plata din retrocedare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS pentru titluri de plata din retrocedare

Plata CASS pentru- titluri de plata din retrocedare ?
Buna ziua,
Am primit o suma de bani proveniti din retrocedare, in urma unei mosteniri.(de la min. finantelor)
Jumatate dintre acestia au fost transferati catre avocat.
Intrebare :
1. daca trebuie sa platesc Cass pentru toata suma ?
2. daca trebuie sa platesc pentru jumatatea ramasa in contul meu ?
3. nu trebuie sa platesc, intrucat nici impozit nu se percepe.
Asa cum am mai scris, acesti bani provin din mostenire si depaseste cu mult grila de 12 salarii minime / economie.

Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Cum platesc c.a.s.s.cu venituri numai din tranzactiile cu actiuni pe bursa forumistul forumistul Sunt o persoana fara ocupatie si am inceput sa tranzactionez actiuni pe Bursa de Valori Bucuresti. In aceasta luna am facut cateva vanzari de actiuni, in urma ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pentru plata cass 2015 moni22 moni22 Buna ziua, As avea o problema. In anul 2015 eram casnica cu un copil de 3 ani. Am inceput sa complectez sondaje online, pentru care eram platita cu sume mici. ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort Marius_mto Marius_mto Doi soti au ca bunuri comune doua case cu teren, una construita in timpul casatoriei pe teren cumparat din banii proveniti de la o retrocedare din partea ... (vezi toată discuția)