avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Sunt proprietara unui teren in spatele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Sunt proprietara unui teren in spatele altor 3 parcele, ...

Buna ziua,

Sunt proprietara unui teren in spatele altor 3 parcele, si toti avem acces dintr-o alee in cota indiviza, din care eu detin 1/2 - terenul meu este format din 2 parcele originale si probabil ca s-a considerat ca prima persoana de la drum are acces direct din drum. Aleea de acces merge pana la mijlocul terenului meu (in virtutea faptului ca original au fost 2 parcele). Care este calea legala ca eu sa inchid bucata de drum la care numai eu am acces? L-as cumpara, dar unul din ceilalti proprietari este decedat si vaduva nu a facut succesiunea (si nici nu isi doreste). Problema e ca acel drum are doar 4 metri si as dori sa imi fac in curte un loc de intors masina.

Alte discuții în legătură

Parcare pe cota indiviza loredanan21 loredanan21 Ce putem face daca cineva parcheaza pe locul nostru de parcare pe un drum de servitute din care avem cota indiviza 30% si pentru care am platit atat la ... (vezi toată discuția)
Proprietate in cote indivize marius_m@post.ro marius_m@post.ro Buna ziua, As dori o parere cu privire la urmatoarea situatie: vecinul meu a parcelat un teren, a stabilit un drum de acces si a vandut 6 parcele impreuna ... (vezi toată discuția)
Cai legale pentru a avea drepturi asupra unui drum construit de mine mariaurell mariaurell X a impartit un teren mare copiilor sai. eu am cumparat de la unul din ei partea sa. X a lasat spatiu pentru drum de acces ( apoi a impartit terenul ) , drum ... (vezi toată discuția)