X = bunicul sotiei mele. a impartit un teren la cei 4 copii. o bucata i s-a cuvenit socrului meu, eu am cumparat bucata cuvenita unei surori a socrului. tot terenul este pe batran, doar s-a facut imparteala... care cum, unde are a lui. am dat banii femeii, acum urmeaza ca eu sa imi intabul partea mea si respectiv a socrului. inainte de a imparti fratilor acel teren s-a stabilit sa se lase un drum. iar fiecare parcela de teren paleste in acel drum. deci tot terenul e a al batranului, eu am inceput constructia drumului, batranul s-a dus la fiecare sa le spuna ca se face drumul, cei doi frati au spus ca nu participa. atunci cand o sa isi puna fiecare partea pe numele lui, drumul nu o sa apartina nimanui si in acelasi timp o sa fie a tuturor. batranul este proprietarul acelei bucati de teren pe care fac eu acum drumul. el bineinteles ca nu o sa fie de acord sa mi-o vanda ca restul nu o sa aiba pe unde trece, eu nu vreau sa o cumpar ca am drept de acces fara a o cumpara,si nu am nimik impotriva ca ceilalti sa circula, dar mai intai sa ma despagubesca. si batranul este de acord ca eu sa le interzic accesul pana nu ma despagubesc. nu o sa se ajunga la instanta sau minuni de astea. eu nu am drept de a decide cine trece si cand pe un drum construit in totalitate de mine daca proprietarul imi da acest drept??? X-(
~ final discuție ~