avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intenționez să înregistrez audio ședința ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intenționez să înregistrez audio ședința Adunării ...

Bună ziua!
Intenționez să înregistrez audio ședința Adunării Generale a Asociației de Proprietari al unui bloc din care fac parte și să informez participanții înainte de începerea ședinței.
Am dreptul să fac asta dacă, să zicem, o majoritate din participanți se va opune?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 14:58, 19 Martie 2025
Menționez că ședința se va desfășura pe palierul unui etaj din bloc, deci, spațiu comun.
Doar daca respectivii locatarii sunt de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ? max36 max36 Este legal sa inregistrezi video si audio o sedinta de adunare generala,chiar daca anunti la inceputul sedintei ca faci acest lucru ? (vezi toată discuția)
Probleme inchiriere uscatorie shhican shhican Am si eu o problema in legatura cu inchirierea unei uscatorii de bloc. Problema e in felul urmator: Vreau sa inchiriez o uscatorie de bloc la ultimul etaj ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. pentru montajul unui sistem de camere de supraveghere ... Mihaela Hurdubae Mihaela Hurdubae Bună ziua. Pentru montajul unui sistem de camere de supraveghere într-o scară de bloc, pe lângă toate demersurile, trebuie semnăturile de la toți ... (vezi toată discuția)