avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost judecat și mi-a dat cu suspendare dar eu nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost judecat și mi-a dat cu suspendare dar eu nu am știut ...

Va rog ajutatima cu un răspuns am fost judecat și mi-a dat cu suspendare dar eu nu am știut că este suspendare cu probațiune și nu m-am prezentat la probațiune pentru că nu am știut nu am primit nimic acasă și cei de la probațiune m-au trimis în judecată va rog ce șanse pot avea
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:56, 28 Martie 2025
Luati legatura cu avocatul si analizati situatia dvs impreuna si cu hartiile in fata.
Trebuie vazut dosarul, trabuie vazut de ce nu v-ati prezentat, si asa mai departe.
Nu putem noi sa va spunem „ce șanse” puteti avea. Se poate si asa si asa, Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezentarea la serviciul de probatiune- termen mellisachase mellisachase Buna ziua Am fost condamnat acum doua saptamani cu suspendare in urma apelului. In hotararea de pe net (portal just) mi se spune ca trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ContSters148946 ContSters148946 Buna ziua Am fost consilier de credite la o banca. In prezent nu mai lucrez acolo. In anul 2008, am fost chemata la politie pentru a da o declaratie in ... (vezi toată discuția)
Inselatorie avocat CatalinTenea CatalinTenea Buna seara tuturor ! Avem o problema cu un AVOCAT ce ne-a \\"inselat\\", mai bine zis a inselat-o pe mama mea, .......si nu stiu ce este de factut ... (vezi toată discuția)