avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Poate o instituție publică să refuze plata prin ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Poate o instituție publică să refuze plata prin numerar? Este ...

Poate o instituție publică să refuze plata prin numerar? Este vorba de o federație sportivă care refuză plata unei taxe prin numerar sau card și obligă plata exclusiv prin transfer bancar. Este legal?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:05, 18 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,este legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri in sistemul bugetar fata de angajati horatiupaul horatiupaul Buna ziua! As dori lamurir cu privire la prevederile OUG 149/2007 privind aprobarea unor masuri in domeniul finantelor publice unde a fost eliminata ... (vezi toată discuția)
Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un ... sandutudorache sandutudorache Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un club de baschet dar din cauza programului scolar nu putea ajunge la orele de antrenament . Acum ... (vezi toată discuția)
Plata salariului in numerar,fara a fi obligat sa am cont la banca emiliocoresi emiliocoresi Buna ziua, Am rugaminte al advs. sa-mi spuneti dac apot primi salariu in numerar(in mana) fara a avea un cont deschis la o banca. Daca da,care este ... (vezi toată discuția)