avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Veridicitate testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Veridicitate testament

Daca la intocmirea unui testament notarial(in anul 2001) sa folosit pentru identificarea testatorului un buletin de identitate expirat(emis in 1981) si inscris in testament ca atare adica eliberat in 1981 exista posibilitatea ca acel testament sa fie nul?
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2025
Etern5, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:29, 19 Martie 2025
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e motiv de nulitate, testatorul poate fi identificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament pe buletin vechi Valentina30 Valentina30 Am si eu o intrebare. Daca matusa mea a facut un testament si procura pentru o persoana (aceeasi in favoarea careia fost facut si testamentul) pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Testament atestat de avocat - valabilitate anemary_1982 anemary_1982 cat de valabil este un testament facut si atestat de un avocat?care este valabilitatea lui fata de unul facut si autentificat de notar? (vezi toată discuția)
Testamente succesive Ovydyu1965 Ovydyu1965 Buna ziua si mult respect pt.munca dvs.Am si eu o intrebare.Tatal meu a facut doua testamente unul in anul 2001 iar celalalt in anul 2017.Care dintre ele este ... (vezi toată discuția)