avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Eliberare condiționată ,dintr-un an și jumătate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Eliberare condiționată ,dintr-un an și jumătate are de executat ...

Eliberare condiționată ,dintr-un an și jumătate are de executat 12luni ,pentru refuz recoltare probe biologice,daca i angajez avocat,el a ieșit la munca ,nu are rapoarte i se mai poate da amânare ,având în vedere fapta pt care a fost închis? Și când se eliberează în termen de 6luni va da redobândirea sau trebuie să facă din nou școală de șoferi?căci în hotărâre nu are interdicții privind permisul,mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Alcoolemie Sabinamanolescu Sabinamanolescu Buna ziua! Scuzați mi vocabularul sărăcăcios al domeniul, va voi explica cum pot. Am un amic care in urma cu 2 ani a fost prins beat la volan. A refuzat ... (vezi toată discuția)
,,redobandirea permisului'' LAURA-ELENA LAURA-ELENA In octombrie 2011, un sofer a pierdut controlul asupra autoturismului si a suferit un accident, fara victime. Din motive personale a refuzat recoltarea ... (vezi toată discuția)
Refuz recoltare probe ncp subaiulian subaiulian Acum cateva 2 luni mi-a fost intocmit dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice. In ceea ce vreau sa intreb ma intereseaza strict permisul pentru ... (vezi toată discuția)