avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, tatal meu a incercat sa ia un credit de la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, tatal meu a incercat sa ia un credit de la Bankcoop ...

Buna seara, tatal meu a incercat sa ia un credit de la Bankcoop in 1998, cu ipoteca pe apartment. Sustine ca nu a mai incasat creditul pentru ca, chiar si cu ipoteca nu ii ajungeau banii. Acum suntem in situatia in care apartamentul este la vanzare, am incheiat deja promisiune de vanzare, si cei de la Oficiul de Cadastru solicita Decizia civilă nr. 175/R/22.05.2020 a Curţii de Apel Bucuresti, decizie pe care nu stiu cum sa o obtin. Imi puteti da o sugestie, va rog?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte simplu teoretic.Mergeti la Curtea de Apel și solicitați eliberarea unei copii legalizate justificând interesul(dacă tatăl dvs a fost parte în proces)sau depunând o copie de pe adresa primita de la OCPI.Cautati un grefier pe acolo mai descurcăreț și va rezolva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere dreptului de ipoteca apartament MAGDAS MAGDAS Buna ziua, am achitat integral un credit ipotecar si cei de la banca mi-au dat o adresa catre Oficiul / biroul de cadastru si publicitare imobiliara Ploiesti ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii cristiana11 cristiana11 am incheiat un antecontract de vanzare cu o persoana care sa obligat in fata notarului printre altele ca nu va ipoteca bunul imobil invocand 292 cod penal. ... (vezi toată discuția)
Intabulare in original la banca? bogdanucom bogdanucom In urma contractului de vanzare -cumparare cu ipoteca de la banca, intabularea in original ramane la banca? (vezi toată discuția)