avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin online

Buna ziua . Caut raspunsuri si indrumare . Am creat niste caiete tip jurnal pe care doresc sa le vand . am creat si un website . Doresc sa stiu (citisem undeva insa nu mai gasesc acel articol) daca exista posibilitatea legala de a vinde aceste caiete pe site urmand ca prin declaratia unica sa platesc impozit(si taxele pt asig sociale de sanatate) pe acest venit . Citiseam parca ca undeva pana la 25000 eur poti vinde si plati taxele in aceasta maniera ca mai apoi sa fie nevoie sa iti faci pfa sau srl insa nu stiu cat de adevarat era articolul citit . nu caut sa ma sustrag de la plata impozitului pe acest venit ci doar caut sa vad daca este vreo varianta de a functiona fara societate ..macar la inceput cat pentru a imi da seama daca ceea ce doresc eu a realiza este valid sau nu. va multumesc
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa, snc, sau srl pentru produse software? dariusmihai dariusmihai Buna ziua. Numele meu este Darius Mihai si va rog sa ma lamuriti cu privire la cateva probleme legale/fiscale la care nu am reusit sa gasesc inca un ... (vezi toată discuția)
Impozit vanzare website p.f. catre s.r.l. smith123 smith123 Buna ziua, Adresez si eu o intrebare celor experimentati in impozite si taxe: Vreau sa vand un website (sunt persoana fizica, simpla, neautorizata) unei ... (vezi toată discuția)
Impozit venit vanzare creatie proprie lula251983 lula251983 Am următoarea problema: am creat un caiet jurnal pe care doresc sa îl vând online . sunt in curs de creare un nui PFA.Însă tipărirea este făcută la o ... (vezi toată discuția)