avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un avocat poate afla o adresa de domiciliu in vederea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un avocat poate afla o adresa de domiciliu in vederea transmiterii unei notificari? ...

Buna ziua,

As dori sa trimit o notificare unei perosane fizice care mi-a produs o dauna materiala (daune totala a unui parchet dintr-o locuita proprietate personala ).
Din pacate nu am adresa exacta a acesteia.Cunosc doar localitatea de domiciliu dar mai am nevoie de strada si numar.
Este posibil ca un avocat sa afle adresa exacta a persoanei respective?

Va multumesc

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2025
Eduard Paul, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:34, 19 Martie 2025
Da, avocatii au acest drept.
Nici nu se poate deschide proces dacă nu se precizează domiciliul pârâtului în acțiune întrucât se va anula.

București 2025
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta in cazul domiciliului necunoscut Dana Drambarean Dana Drambarean Buna, Aveti idee care ar fi instanta competenta daca vreau sa dau in judecata un debitor al carui domiciliu nu il cunosc? Cum pot afla domiciliul unui ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea actului de divort din israel - am depus toate actele ... aryel aryel Recunoasterea actului de divort din Israel - am depus toate actele la tribunalul Bucuresti - exequator (recunoasterea înscrisurilor si hotarârilor straine) ... (vezi toată discuția)
Nu cunosc adresa pârâtului, necesară la completarea cererii ... andreiv78 andreiv78 Nu cunosc adresa pârâtului, necesară la completarea cererii de chemare în judecată. . Bună ziua! Recent, persoană cu care m-am întâlnit în mod ... (vezi toată discuția)