avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces penal

buna seara! am saptamana viitoare un proces in care trebuie sa apar un domn impotriva caruia s-a facut in instanta o plangere impotriva rezolutiei procurorului de neancepere a urmaririi penale.
ce trebuie sa cer eu mai exact in instanta ?
In acest caz in cadrul concluziilor pe care o sa le sustii, vei solicita instantei admiterea recursului formulat de catre Parchet, casarea hotararii instantei de fond, iar pe fond, respingerea plangerii ca neintemeiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia tribunalului- continuarea judecatii. suparattul suparattul La judecatorie,instanta de fond respinge ca nefondata plangerea impotriva ordonantei procurorului de NUP (s-a apreciat ca nu s-a depus plangere prealabila in ... (vezi toată discuția)
Nup magistrat marianaragalie marianaragalie Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)
Drept penal - respingere plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului formulata in termen Lucian27 Lucian27 Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)