avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Căsătorie la 16 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Căsătorie la 16 ani

Bună ziua! Mă numesc Alina și vin cu o întrebare la voi. Eu am 16 ani împliniți iar iubitul meu 27 (face 28 în mai) . Întrebarea mea ar fi următoarea..
Noi ne-am putea cununa ? Mama ar fi de acord deoarece noi doi avem o relație deschisă cu familia mea dar și a lui. Din auzite ,cică doar dacă aș avea o sarcină . Ne mai putem cununa din alte motive ? Dacă da, aștept părerile dvs!
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2025
Alina.alexa77, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună......ma numesc maria, am 16 ani împliniți și vin dintr ... Maria_mri5 Maria_mri5 Bună......ma numesc maria, am 16 ani împliniți și vin dintr o familie care niciodată nu mi au vrut binele....de când ma născut mama , tata a început ... (vezi toată discuția)
Bună/salut. am 18 ani și vreau sa îmi iau iubita de 16 ani însărcinată sa locuiască la mine AlexandruMihai.r o AlexandruMihai.r o Am o iubita de 16 ani si suntem împreună de 2 ani si a rămas însărcinată. Si eu cu ea am o legătură strânsă cu ea și ne înțelegem foarte bine. Si ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa cand ma intorc in țară Mihaela ciudin Mihaela ciudin Buna, vreau sa plec de acasa cand ma întorc in țară, deci vreau sa stau la iubitul meu am acum 16 ani cand o sa ma duc o sa am aprope 17. Si vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)