avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua mi-am pierdut buletinul, si sunt despărțit ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua mi-am pierdut buletinul, si sunt despărțit de soție,si ...

Buna ziua mi-am pierdut buletinul, si sunt despărțit de soție,si nu vrea sa îmi de-ie certificatul de căsătorie si al copiilor,ce pot sa fac ca,sa îmi fac buletinul?
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actul de identitate se poate emite și în lipsa certificatului de căsătorie, lucrătorii de evidența persoanei vor solicita un extras de uz oficial de pe act.
După ce obțineți cartea de identitate puteți solicita un duplicat, ambii soți pot deține cîte un certificat.
Certificatele de naștere ale copiilor nu sunt necesare la emiterea cărții de identitate, doar dacă vă schimbați domiciliul și copiii locuiesc cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare fără date de identitate avem un act de vanzare ... Antik Antik Act de vanzare fără date de identitate Avem un act de vanzare încheiat în anul 1985 între EZ vanzator și BD cumpărător. În acest act este trecut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.buletinul îl am expirat ,dar nu pot sa l reînnoiesc ... Negrilaclaudia Negrilaclaudia Buna ziua.Buletinul îl am expirat ,dar nu pot sa l reînnoiesc ptr că am pierdut certificatul de naștere .Care este primul demers? (vezi toată discuția)