avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt Referent într-un Spital public. Am spor de 10% ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt Referent într-un Spital public. Am spor de 10% condiții ...

Sunt Referent într-un Spital public. Am spor de 10% condiții de muncă(vătămătoare, etc).
Pt zilele de concediu de odihna se plătește salariul normal. Nu m-i sa calculat și sporul pt zilele de concediu. E normal? Codul muncii art 150 spune că se include și sporul pt zilele de CO
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 19 Martie 2025
Sporurile pentru condiții de muncă se acordă corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă prevăzute în regulamentul-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiții de muncă prevăzut în anexa nr. II la Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, precum și a condițiilor de acordare a acestuia, pentru familia ocupațională de funcții bugetare "Sănătate și asistență socială"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu tundekadar tundekadar Buna.Sunt asistentă de farmacie la un spital de stat.Pînă acum am primit spor de conditii,spor ecran de 15 % .acum mi au zis ca de luna asta nu mai ... (vezi toată discuția)
Spor pericol registrator medical upu Olirox Olirox De ce incepand cu luna aprilie 2018 sporul de pericol a fost tăiat registratorului medical care lucrează în UPU in aceleasi conditii in acelasi spatiu cu ... (vezi toată discuția)
Aplicarea regulamentului de sporuri in sanatate Cretu Niculita Cretu Niculita Buna ziua ! Lucrez ca biolog intr-un spital judetean, in Serviciul de anatomie patologica. Legea prevede aplicarea unui spor procentual intre 55% si 85 % ... (vezi toată discuția)