avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În anii 1979 și 1983 am lucrat la întreprinderea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În anii 1979 și 1983 am lucrat la întreprinderea de ciorapi ...

În anii 1979 și 1983 am lucrat la întreprinderea de ciorapi Apollo București. Nu știu unde sa găsesc arhiva sa mi scot adeverință de vechime..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 19 Martie 2025
Incercati sa dati de societatea GRIG CONSULT IPURL a fost la acea vreme lichidatorul societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime ... Dolena Dolena De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime si spor din perioada 1988-1990 ,încadrată ca inginer, la intr.de tricotare,,Crinul,, ... (vezi toată discuția)
Arhiva apaca Gabry23 Gabry23 Buna ziua! Unde gasesc arhiva Apaca? Matusa mea vrea sa isi scoata cartea de munca, nu are lichidarea facuta! Cum trebuie sa procedez,unde sa ma duc? Poate ... (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)