avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Adeverinte vechime
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Adeverinte vechime

Daca dovada vechimii o pot face doar cu adeverinte eliberate de catre angajatori, ele vor fi luate in considerare pentru inscrierea la concursul de admitere in magistratura? Precizez ca doi dintre angajatorii care mi+au eliberat asemenea adeverinte de vechime şi-au încetat activitatea de foarte multă vreme.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nadia Cociasu , Avocat 19:23, 12 Februarie 2010
da, vor fi luate in considerare.. cel putin asa ar trebui
la avocati o fi de-ajuns decizia de intrare in profesie sau trebuie adeverinta?
Am si eu o intrebare legata de acest subiect, eu am fost 2 ani in concediu de ingrijire copil, aceasta perioada se considera vechime ?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere activitate ENGFULL ENGFULL pt inscrierea la ex de admitere in magistraura se cere a se anexa la cerere si o declaratie pe propria raspundere ca nu ai avut intrerupere in activitate ... (vezi toată discuția)
Intrerupere de activitate ENGFULL ENGFULL pt inscrierea la ex admitere magistratura -vechime 5 ani , la cerere se anexeaza o declaratie pe propria raspundere ca nu ai avut intrerupere de activitate ... (vezi toată discuția)
Vechime 5 ani pentru adm magistratura ENGFULL ENGFULL intrebarea mea este: concediu pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani este considerata vechime in specialitate ? in oug 148 scrie ... (vezi toată discuția)