avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, sunt persoana cu handicap, de ce pt un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, sunt persoana cu handicap, de ce pt un referat de ...

Bună ziua, sunt persoana cu handicap, de ce pt un referat de la ortopedie imi cere bilet de trimitere si bani pt acesta !?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:16, 19 Martie 2025
Ce treabă are handicapul cu referatul sau biletul de la medicul de familie`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare handicap isokonsulting isokonsulting Dupa o operatie pentru protezarea totala de sold cu o proteza necimentata,am rams nu numai cu reducerea capacitatii fizice , ci si cu piciorul neoperat mai ... (vezi toată discuția)
Trimiterea de la medicul de familie gabrielcio gabrielcio Buna ziua, Mama mea este pensionare, si are nevoie de o artroscopie.A beneficiat in urma unei trimiteri de la medicul de familie, de un RMN gratuit.Medicul ... (vezi toată discuția)
Referate medicale irisirina irisirina Buna ziua ! As dori sa stiu daca referatele medicale de la ortopedie pentru comisie ,pentru persoanele cu handicap stiti cumva daca se platesc ? Doresc sa imi ... (vezi toată discuția)