avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez la o societate care are mai multe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez la o societate care are mai multe domenii ...

Bună ziua! Lucrez la o societate care are mai multe domenii de activitate.... printre care și cea de comerț! În data de 17 când m am prezentat la locul de muncă...mi s a spus că voi fi mutată în cadrul aceleași societăți însă la un alt obiect de activitate decât cea de comerț deoarece ei susțin că am făcut ceva greșeli în documentele ce se întocmeau.pe data de 18.03.2025 mi s a spus să predau gestiunea ....astăzi în data de 19.03 când m am prezentat la conducerea societății pentru a cere lămuriri, mi s a pus în fața actul adițional prin care face această mutare! Vreau să știu dacă e legală aceasta mutare fără acordul meu și dacă pot ataca acest act adițional în instanța de judecată! Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2025
RadMn, utilizator
Cel mai recent răspuns: RadMn , utilizator 15:01, 27 Martie 2025
Da....eu foarte greu să demonstrez că am fost amenințată....
Vă mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

In opinia mea, ar putea fi anulat in instanta daca dovediti ca ati fost amenintata cu concedierea. daca nu semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de muncă în cadrul aceleaşi unităţi machis machis O companie de transport are 3 autobaze în acelaşi oraş.- autobuze, troleibuze şi tramvaie. Este posibilă mutarea unui conducător de autobuz de la ... (vezi toată discuția)
Mutare temporara personal contractual dianam5 dianam5 Ma confrunt cu fenomenul hartuirii morale la locul de munca. Am avut doua cercetari disciplinare intr-o luna. Intre cele doua cercetari am fost constransa sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul salariatului gabriela.enache gabriela.enache Buna ziua! De 8 luni lucrez la un supermarket unde am fost angajata ca lucrator comercial pe un anumit raion, lucru specificat si in contractul individual de ... (vezi toată discuția)