avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Referitor la Stagiul minim de cotizare. Daca un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Referitor la Stagiul minim de cotizare. Daca un angajat a lucrat ...

Referitor la Stagiul minim de cotizare. Daca un angajat a lucrat si a cotizat 6 ani , apoi nu a lucrat o luna, apoi s-a angajat din nou si a zotizat , cum calculeaza pana la 15 ani de activitate ? Se cumuleaza primii 6 ani cu urmatorii dupa luna nelucrata? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
Kiralyna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:22, 20 Martie 2025
Se cumuleaza primii 6 ani cu urmatorii dupa luna nelucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate buna ziua sotia urmeaza sa nasca si ... Idragos Idragos Concediu de maternitate Buna ziiua Sotia urmeaza sa nasca si as am cateva intrebari : - care este perioada minima de cotizarea pentru a beneficia de \" ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj redi66 redi66 Sunt angajata cu contract de munca din 10.1989 si mai am un contract de munca part-time :2ore/zi din 05.2005 (venitul din acest contract este mai mic decit ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensie anticipata. Popa Cornel Popa Cornel Buna ziua, ma numesc Popa Corneliu si as vrea sa stiu si eu daca am dreptul de a avea pensie anticipata si daca as putea-o obtine anul acesta sau data cea mai ... (vezi toată discuția)