avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Modificare salariat in timpul lunii microintreprindere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Modificare salariat in timpul lunii microintreprindere

Microintreprindere cu doi salariati in decembrie 2024. Un salariat cu 2 ore pe saptamana timp partial si un salariat cu norma intreaga. Salariatul cu norma intreaga pleaca incepand cu 3 decembrie 2024 si revine cu un nou contract cu norma intreaga din 20 decembrie 2024. Ramane aceasta firma microintreprindere sau trece la impozit pe profit? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
cgolgot, utilizator

Alte discuții în legătură

Am deschis o firmă in noiembrie 2022 fără angajat. Constantinesis Constantinesis Buna ziua! Am deschis o firmă in Noiembrie 2022 fără angajat, neplătitoare TVA deci intra la categoria Micro doar 2 luni. Deoarece nu pot avea angajat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o entitate care are un singur salariat cu norma ... BADEAANA BADEAANA Buna ziua, am o entitate care are un singur salariat cu norma intreaga,cu contract de munca suspendat pentru ingrijirea copilului pana in anul 2024.In acest ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dacă exista un srl fără angajați in prezent, cu ... sabweb sabweb Buna ziua, Dacă exista un SRL fără angajați in prezent, cu 2 administratori (care sunt și asociați 50%-50%), fiecare administrator are contract de ... (vezi toată discuția)