avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Factura gaz Bună ziua, am avut o factură de la gaz ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Factura gaz Bună ziua, am avut o factură de la gaz neplătită ...

Factura gaz
Bună ziua, am avut o factură de la gaz neplătită pe decembrie. Pe ianuarie și februarie facturile au fost plătite (toate trei de valoare aproximativa egală). Azi, 20 martie 2025 am fost deconectat de la gaz. Nu era normal ca soldul cel mai vechi să se acopere automat indiferent cu ce cod de bare am plătit?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:46, 20 Martie 2025
Nu era normal, nu e ... indiferent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare abuziva gdf suez matei33 matei33 Va prezint urmatoarea situatie: Din neglijenta nu am transmis la timp indexul la gaze, motiv pentru care furnizorul a facturat in baza unor estimari total ... (vezi toată discuția)
Intrerupere furnizare gaze naturale popescu90 popescu90 Am mai gasit o postare cu acest subiect care n-a primit inca raspuns. In cazul meu deconectarea s-a facut la doua zile dupa ce am platit la banca cu o factura ... (vezi toată discuția)
Sanctiune neplata factura gaz jordy7 jordy7 La 16 iunie 2010 am platit factura de consum gaz (termen 30 iunie) prin Internet banking insa factura urmatoare a venit cu sold precedent. Am crezut ca este o ... (vezi toată discuția)