avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj??
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj??

buna seara! mi-am dat demisia in 10.07.2009 si nu mi-am mai gasit loc de munca nici pana in ziua de azi. am lucrat la o firma din iasi , eu fiind din barlad, dar cu domiciliul in barlad, fara viza de flotant pe iasi, acum fiind in barlad stabilita. intrebarea mea ar fi daca pot beneficia de somaj. multumesc
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 19:37, 11 Februarie 2010
Daca ati plecat prin demisie de la ultimul loc de munca, nu puteti beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere acte de somaj in orasul de resedinta Marius Nou Marius Nou Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am ... (vezi toată discuția)
Prima de relocare iancu_anca iancu_anca Buna ziua Mi-am depus la ajofm Timisoara dosarul pentru prima de relocare. Eu aveam domiciliul in Deva insa aveam viza de flotant si am lucrat in Timisoara. ... (vezi toată discuția)
Am lucrat in judetul cluj si am domiciliu in alta localitate, de unde iau somaj? wall-street wall-street Buna seara Tuturor, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele: Am domiciliul in alta localitate, insa am lucrat de 3 ani in Judetul Cluj, unde stau in ... (vezi toată discuția)