Buna ziua! Mama a fost chemata in judecata pentru partaj succesoral. Mama a decedat, iar noi, copii ei, nu am facut inca succesiunea. Putem sa redactam o intampinare doar sub semnatura privata prin care sa aratam ca in calitate de mostenitori suntem de acord cu pretentiile reclamantului (anexand inscrisuri doveditoare privind vocatia noastra)?.Procesul se desfasoara in alt judet si nu am dori sa ne prezentam la termen.
Multumesc!
Buna ziua! Da, puteti. Insa sunt cateva elemente acolo, mai multe, si fara a ne rezuma doar la : termen depunere intampinare, termen introducere mostenitori in cauza, termen de optiune succesorala si asa mai departe. Desigur, daca stiti a scrie, va puteti apuca de treaba si trimiteti actele la dosar fie prin posta cu confirmare de primire, fie prin email si apoi prin posta, si asa mai departe. Mult succes! (Atentie mare la acceptarea succesiunii)
Renuntarea o faceti personal in fata instantei, sau prin mandatar cu procura speciala.
Nu aveti avocat in cauza? Contactati un avocat, va poate simplifica mult sarcina.
Cum procedez?
sanduflorin
De curand am primit o citatie cum ca sunt chemat in instanta, in calitate de parat pentru urmatorul motiv: fond succesiune partaj succesoral. Precizez ca in ... (vezi toată discuția)
Mostenire
mariu_s
buna ziua! as vrea sa-mi da-ti un sfat.
e vorba de o dezbatere de mostenire pentru un teren.
pt a intelege mai usor am sa numesc persoanele implicate: A,B ... (vezi toată discuția)
Succesiunea
danielnel
antrebarea mea este: am facut inputernicire uneia din surorile mele ptr dezbaterea mostenirei,vroiam sa stiu daca cu acea inputernicire ar putea sa ma ... (vezi toată discuția)