avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de urmas de 942 lei se va completa pâna la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de urmas de 942 lei se va completa pâna la 1282 lei ? ...

Pensia de urmas de 942 lei se va completa pâna la 1282 lei ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 11:30, 22 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da , se va completa de la buget , pana la valoarea pensiei minime ( 1281 lei ) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie diminuată la recalculare!!!ce sumă va scrie pe talon, în septembrie? CYBORG CYBORG 10 septembrie 2024-09-10 Bună ziua! Azi am luat decizia de recalculare a pensiei. Eu iau pensia minimă, în august 2024 pe talonul adus de poștaș cu ... (vezi toată discuția)
Am o pensie de 2060 ron. de curand mi-a murit sotul acesta avand ... otilia 46 otilia 46 Am o pensie de 2060 Ron. De curand mi-a murit sotul, acesta avand o pensie de 4010Ron. In aceasta situatie eu chiar daca as renunta la pensia mea in favoarea ... (vezi toată discuția)
Am 68 ani, -sunt pensionar la sistemul public de pensionare dupa ... falconeti falconeti am 68 ani, -sunt pensionar la sistemul public de pensionare dupa 15,3 ani de munca cu 698 lei -si pensionar militar dupa 5,2 ani cu 1281 Lei (pensie ... (vezi toată discuția)