avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Cum pot revoca un ordin de protectie? ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Cum pot revoca un ordin de protectie? Mentionez ca este ...

Buna ziua!Cum pot revoca un ordin de protectie?Mentionez ca este pe 12 luni,comunicat joi 20.03.2025.Eu sunt victima si as dori sa pot revoca acest ordin impotriva concubinului.El este arestat preventiv pana pe 17.04.2025.Nu doresc sa ii fac rau
Luni 24.03.2025 ar fi a3a zi in care si eu ca victima pot face apel pt revocare
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:09, 27 Martie 2025
Persoana împotriva căreia s-a dispus o măsură prin ordinul de protecţie pe durata maximă poate solicita revocarea ordinului sau înlocuirea măsurii dispuse.

Acordarea expresă de către lege a calității procesuale active nu este prevazuta si pentru victima.
20 din 20 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai bine folosiți răgazul asta cât individul ala e arestat și va reconsiderati relația și va organizați viata.
Dvs va gândiți sa nu ii faceți rău? Pe bune?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raul e făcut de el daca are arest preventiv de 30 de zile. Ordinul de protecție va produce efectul după ce iese.
In primul rand trebuie clarificat daca exista sau daca nu exista un ordin de protectie stabilit prin hotarare definitiva.
Daca nu exista o hotarare definitiva, atunci se poate renunta la cererea de emitere a ordinului de protectie.
Daca nu exista o hotarare definitiva de emitere a unui ordin de protectie, atunci nu vorbim despre o revocare de ordin de protectie.
Trebuie sa stiti clar si precis in ce situatie procesuala va aflati la acest moment.
Acolo, la judecata, ati avut cu siguranta avocat, si dvs si agresorul.
Avocatii dvs va pot indruma clar pentru ca ei cunosc precis situatia procesuala.
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune, hartuire, ordin de protectie mia100001 mia100001 buna ziua, acum 2 luni am fost agresata intr-un loc public, iar de atunci sunt hartuita, individul ma ameninta si ma urmareste zilnic, am facut o plangere ... (vezi toată discuția)
Buna seara - ordin de restrictie iulian55 iulian55 Doresc să ştiu dacă pot obţine un ordin de interdicţie sau restricţie împotriva concubinului fostei mele soţii. Doresc ca acesta sa nu mai intre in ... (vezi toată discuția)
Se poate anula un ordin de protecție? dacă da, în ce condiții și care este procedura? mariana.ela mariana.ela Buna ziua. Am si eu o intrebare. Se poate anula un ordin de protectie. Daca da, in ce conditii si care este procedura? Va multumesc (vezi toată discuția)