avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua, Am următoarea situatie: sunt pensionara ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua, Am următoarea situatie: sunt pensionara și lucrez ...

Bună ziua,
Am următoarea situatie: sunt pensionara și lucrez în calitate de manager comercial intr-un SRL. Aceasta firma are 2 acționari, unul dintre ei fiind administrator. Firma are probleme financiare, popriri ANAF, datorii mai vechi. Administratorul se va retrage. Mi s-a propus ca eu sa fiu noul administrator. Menționez ca sunt singurul angajat al firmei.
Știu ca sunt multe responsabilități, inclusiv răspundere patrimoniala.
Am salarii restante neachitate.
Cum sa procedez elegant în acest caz?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elsa60 , utilizator 18:25, 23 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Elegant, in ce sens? Sa refuzati ?
Nu în mod special dar, as dori sa port discuții cât se poate de diplomatice cu acționarii, doresc sa știu ce implica pentru mine , ce conditii as putea pune pentru a nu fi doar un țap ispășitor. Administratorul în funcție nu este chiar credibil...stiu din experientele cu el.
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Elegant, in ce sens? Sa refuzati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare firma TataruPaul TataruPaul Buna ziua, Momentan lucrez ca angajat la o firma de serviciu extern de protectia muncii. In firma sunt 3 asociati si eu ca angajat (eu fiind ... (vezi toată discuția)
Raspundere actionari in cadrul srl carmen elena carmen elena Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in cazul de mai jos. Am avut o societate (SRL) , care a incetat activitatea acum 5 ani. Aceasta societate a ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate - impozit forfetar si executare silita soricaadrian soricaadrian Iata speta: Societatea X SRL a fost constituita de catre doi asociati Primus si Secundus. Secundus are si calitatea de administrator al societatii. Primus ... (vezi toată discuția)