avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua, lucrez in administratia publică la o ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua, lucrez in administratia publică la o primarie, localitatea ...

Bună ziua,lucrez in administratia publică la o primarie ,localitatea are sub 2000 de locuitori.În urma unor procese in cadrul primariei pentru angajati,primarul a hotarat sa desfințeze politia locala .Eu am si atribuți de svsu ,in cadrul primariei avand angajati 2 soferi,administrator public,consiliera de primar doar ca el nu mai ma vrea pe mine in primarie fiind functionar public nu a putut sa ma dea afara.Deci administratorul si consiliera nu avea voie dar desfiinteaza postul meu din razbunare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 24 Martie 2025
Si care este nelamurirea , ca decide desfiintarea unui post ?
desfinteaza politia locala,adica se razbuna pentru ca santem inscrisi in sindicat toti angajatii.Întrebarea a fost daca poate desfinta compartimentul si nu elimina administratorul si consiliera de primar pentru ca exista si viceprimar
El nu poate desfiinta, ci doar Consiliul Local; poate lua o astfel de hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primarul nu respecta o hotarare de c.l. cesna1001 cesna1001 Buna ziua, sant consilier local si primarul in functie nu prea mai il intereseaza de consilieri. Am doua intrebari daca ma puteti ajuta. A acordat un ... (vezi toată discuția)
Procedura si flux de aprobari pentru hotarare de consiliu local platitor_taxe platitor_taxe Buna ziua, In calitate de cetatean al unui sector din Bucuresti doresc sa initiez un proiect de Hotarare de Consiliu Local care sa fie supus dezbaterii ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii biancacostin biancacostin am si eu o situatie cam ciudata, sunt angajata cu contract de munca in cadrul unei institutii publice ca inspector SVSU; in cadrul compartimentului de ... (vezi toată discuția)