avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile ...

Salutare ! Va rog frumos ajutatima cu un sfat
Mia fost supsendat permisul pe o perioada de 90 de zile pentru depasirea limitei de viteza si mi sa eliberat o dovada de 15 zile as vrea sa fac o cerere pentru prelungirea dovezi unde sa fac accea cerere si cum ? (Mulțumesc)
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:58, 24 Martie 2025
Nu puteti face o astfel de cerere in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident in valabilitatea dovezi CristianJ CristianJ Buna dimineata, In data de 18.08.2015 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru depasirea limitei de viteza cu peste 50km/h pe o perioada de 90 de ... (vezi toată discuția)
Retinere permis și dovada inlocuitoare Narcis1214 Narcis1214 Dacă mi-a fost reținut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile pentru ca am depășit viteza cu 51 km/h cu înmânarea unei dovezi înlocuitoare, ... (vezi toată discuția)
Două suspendări de permis la aceeași oprire de către un echipaj de poliție. am șanse la reducerea perioadei? scutyflo scutyflo Am depasit un autovehicul de politie neinscriptionat avand 117km/h intr-o zona restrictionata la 50 km/h in afara unei localitati (drum cu denivelari). Am ... (vezi toată discuția)