avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare datorie pe firma
Discuție deschisă în Executare silită

Executare datorie pe firma

Bună dimineața! Mă puteți ajuta vă rog frumos.
Am primit un Certificat constatator și o comunicare adresă de la "Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) " în care sunt dat in judecată am un dosar deschis in instanță, pentru mai multe ne plăți de la Telekom " facturi ne plătite de 4 ani" Aș dori să știu după ce vor câștiga în instanță ce mi se poate întâmpla, la numele meu am doar o mașină de două mi de euro. Eu nu vreau să le plătesc nimic chiar dacă vor câștiga, instanța mă poate condamna ? Pot ajunge la închisoare sau nu este ceva grav.
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
george-neagu, moderator
((Stați liniștit în ipoteza în care câștigă și nu aveți bunuri pe societate care pot fi executate nu o sa aveți probleme..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant 2009 marius2009 marius2009 va rog sa-mi spuneti care ar fi amenda pentru depunerea cu intarziere a Bilantului contabil pe 2009 la ORC? Se poate depune si prin posta? (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar Dana R Dana R Buna ziua, Am o firma infintata din august 2008 fara activitate. Nu am inregistat nici o factura, nu am nici un salariat, nu am deschis activitatea la firma. ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat iordachelanamaria iordachelanamaria Buna ziua sint adminstratorul unei firme care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu cu chirie de la primarie.In fiecare an sint obligata sa-mi actualizez ... (vezi toată discuția)