avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de odihna/prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de odihna/prenatal

Bună ziua,

Ies în concediu prenatal aproximativ în data de 17 iunie. Nelămurirea mea este cu privire la zilele de concediu de odihnă. Se calculează pana la data de 17 iunie sau pana la data în care începe concediul de creștere copil?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
Maria728, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 24 Martie 2025
Pana la data în care întrati in concediu pentru creșterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt profesoara la invatamant prescolar la stat si ... Milascon Milascon Buna ziua, Sunt profesoara la invatamant prescolar la stat si am intrat in concediu de maternitate (prenatal) si am ramas cu aproximativ 20 de zile de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! concediul de odihna efectuat inaintea prenatalului ... George Vs George Vs Buna ziua! Concediul de odihna efectuat inaintea prenatalului practic legat de prenatal afecteaza (in sensul de a scadea) indemnizația primita in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, -daca din 15 ianuarie am intrat in concediu prenata, am dreptul de concediul de odihna pe anul 2017? sau cum se calculeaza? -Multumesc. (vezi toată discuția)