avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate pro bono
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate pro bono

Bună ziua !
Ținând cont de schimbările legislative din ultima perioadă, îmi puteți spune vă rog dacă un contabil autorizat CECCAR se poate ocupa de contabilitatea unei fundații (tot ce ține de contabilitatea acesteia) în mod pro bono ?
Menționez că volumul de operațiuni economico-financiare este foarte mic.
S-ar putea face acest lucru pe baza unui contract de voluntariat sau vreun alt fel de contract ?
Dacă se poate să indicați și legile care permit acest lucru, în cazul în care este posibil, mi-ar fi de ajutor.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Meseria de contabil = discriminare?! CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Buna ziua, As vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: As vreau sa stiu daca ma pot ocupa pe firma mea pur si simplu de contabilitate si pregatire ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6920 AndreeaEnache AndreeaEnache Buna ziua, Am o nelamurire tinand cont ca am tot citit varii pareri Eu ca si economist , absolventa de studii superioare, avand si un curs de calificare pe ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare bioana bioana Care sunt inregistrarile contabile pentru o sponsorizare ,daca contractul s-a incheiat in luna septembrie,iar plata va fi facuta in octombrie prin virament ... (vezi toată discuția)