avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am primit decizia de pensionare pe data de 19-03-2025 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am primit decizia de pensionare pe data de 19-03-2025 și ași ...

Am primit decizia de pensionare pe data de 19-03-2025 și ași dori să mi fie plătite zilele de concediu de odihnă cuvenite anului în curs,De la Poliția locală Bacău unde am lucrat au spus că nu se pot plăti.Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 24 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG 156/2024, art. III (5) : În anul 2025, pentru personalul din instituțiile și autoritățile publice, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (1) pct. 30 din Legea nr. 500/2002, cu modificările și completările ulterioare, și la art. 2 alin. (1) pct. 39 din Legea nr. 273/2006, cu modificările și completările ulterioare, indiferent de sistemul de finanțare și de subordonare, inclusiv activitățile finanțate integral din venituri proprii, înființate pe lângă instituțiile publice, nu beneficiază la încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu de compensarea în bani a concediilor neefectuate aferente anului 2025.
Mulțumesc, deci nu se poate face nimic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decat daca se va modifica legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutie publica - pot organiza concurs de angajare, dupa oug ... Sisi03 Sisi03 Institutie publica - pot organiza concurs de angajare, dupa OUG 156/2024, daca a decedat un angajat? (vezi toată discuția)
Concediul de odihna - in cazul suspendarii contractului ... Cocollino Cocollino Buna, Lucrez in sectorul bugetar si din toamna, intentionez sa fac o reconversie profesionala, motiv pt care doresc sa imi suspend contractul de munca pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , eu sunt salariat la administratia strazilor bucuresti ... olteanugheorghe olteanugheorghe Buna ziua , Eu sunt salariat la Administratia strazilor Bucuresti . Va rog sa imi spuneti daca am dreptul la indemnizatie la iesirea la pensie la limita de ... (vezi toată discuția)