avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Poate cineva sa-mi spuna daca fiica ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Poate cineva sa-mi spuna daca fiica presedintelui ...

Buna ziua!
Poate cineva sa.mi spuna daca fiica presedintelui unei asociatii de proprietari poate sa ocupe functia de casier a aceleasi asociatii?
Va multumesc@
Cel mai recent răspuns: C. Muresan , utilizator 10:57, 25 Martie 2025
Bună ziua,
Conform legii 196/2018, art. 46 (6), nu au dreptul de a fi alese sau numite în funcții de conducere, administrare sau control din cadrul asociațiilor de proprietari persoanele înrudite până la gradul al III-lea cu cei care deja ocupă aceste funcții.
Multumesc, pt raspuns, dar cei de la asociatie (presedintele in speta) spune ca functia de casier nu este functie de administrare.
Ce institutie abilitata poate sa.mi dea un raspuns clar?
Compartimentul Relații cu Asociațiile de Proprietari din cadrul primăriei de care aparțineți

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte bloc LIOANAMARIA LIOANAMARIA Presedintele blocului a obtinut mandatul si in locul ei presteaza sotul ei.Este legal? (vezi toată discuția)
Bună seara, apelez la amabilitatea dumneavoastră și vă rog, ... HAV05 HAV05 Bună seara, Apelez la amabilitatea dumneavoastră și vă rog, să-mi spuneți dacă accept funcția de președinte pentru 1 AN sau 2 ANI în cadrul ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public Adrian Dobre Adrian Dobre Un functionar public angajat al unei institutii publice din Romania, poate sa desfasoare activitati de cenzor al unei asociatii de proprietari? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)