avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... SUCCESIUNE, Am primit o comunicare de dare in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

SUCCESIUNE, Am primit o comunicare de dare in judecata, in calitate ...

SUCCESIUNE,
Am primit o comunicare de dare in judecata, in calitate e parat, intr un proces de succesiune, care se va dezbate dupa 20 ani, iar in acea comunicare scrie ca n termen dee 25 zile pot depune probe si a invoca exceptii?adica daca DOAR eu am platit impozit pe acel teren timp de 20 ani, acum trebuie sa depun?sau la primul termen in instanta?Daca poate sa ma ajute un avpcat?
MULTUMESC!!
Cel mai recent răspuns: aaaalinuta , utilizator 17:27, 25 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va ajutați singur angajându- va avocat pt a va face aparari prin întâmpinare sau o reconventionala chiar..Dacă procesul valorează ceva pt dvs nu va jucați riscați sa pierdeți indiferent de ce ați plătit sau făcut.. Termul de formulare al intampinarii începe a doua zi de la data postei de pe plic ,25 de zile în care tb făcut ceva și trimis nu la primul sau alt termen de judecata..
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene Martonze Martonze Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgenta : chemat in judecata IntrebareUrgenta IntrebareUrgenta Buna ziua.Daca am fost dat in judecata si am primit acasa sa ma prezint pe data de 26.05.2015 in tribunal pentru neplata intretinerii,in caz ca nu ma prezint ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la ... ficiu_elena ficiu_elena Buna dimineata! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: daca cererea de chemare in judecata a sosit pe 15 iunie 2023 (data postei ... (vezi toată discuția)