avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua , am un teren de 2400 de mp , din care 750 ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua , am un teren de 2400 de mp , din care 750 mp sunt ...

Buna ziua , am un teren de 2400 de mp , din care 750 mp sunt intravilani , restul sunt extravilan. De curând am hotărât să fac 4 cabane turistice. As putea introduce terenul extravilan in intravilan fara PUZ ? Menționez am canalizare , apa și curent.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Tudor ANCA , Avocat 19:20, 25 Martie 2025
Bună ziua,

Din păcate, pentru a introduce imobilul în intravilan este necesar PUZ-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren intravilan arabil IUBITA_TIANA IUBITA_TIANA BUNA, detin un teren intravilan arabil momentan, inclus in PUG ca fiind intravilan, la limita intravilanului.Doresc sa construiesc o casa pe acest teren, insa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)