avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua , am un teren de 2400 de mp , din care 750 ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua , am un teren de 2400 de mp , din care 750 mp sunt ...

Buna ziua , am un teren de 2400 de mp , din care 750 mp sunt intravilani , restul sunt extravilan. De curând am hotărât să fac 4 cabane turistice. As putea introduce terenul extravilan in intravilan fara PUZ ? Menționez am canalizare , apa și curent.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Tudor ANCA , Avocat 19:20, 25 Martie 2025
Bună ziua,

Din păcate, pentru a introduce imobilul în intravilan este necesar PUZ-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren intravilan arabil IUBITA_TIANA IUBITA_TIANA BUNA, detin un teren intravilan arabil momentan, inclus in PUG ca fiind intravilan, la limita intravilanului.Doresc sa construiesc o casa pe acest teren, insa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)