avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Dupa moartea lui tata s-a facut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Dupa moartea lui tata s-a facut succesiunea si mentionez ...

Buna seara. Dupa moartea lui tata s-a facut succesiunea si mentionez ca suntem 4 surori si mama.Acum mama locuieste singura. La casa unde locuieste mama este o anexa,si eu asi vrea sa imi construiesc 2 camere llipita de acea anexa Va rog sa imi spuneti ce sanse am si ce trebui sa fac?Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: loly52 , utilizator 07:45, 26 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara. Aveti sanse foarte mari sa va construiti cele doua camere lipite de acea anexa.
Aveti nevoie de autorizatie de construire si de acceptul coproprietarilor (surorile si mama).
Desigur veti avea nevoie de bani, deoarece acest demers costa destul de mult. Succes!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am nevoie de ajutorul dumneavoastră într o situație ... dany2605 dany2605 Bună seara. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră într o situație în care nu știu rezolvarea... Locuim de aproape 20 de ani într o casă care avea doar o ... (vezi toată discuția)
Mostenire simina_28 simina_28 Buna seara. Dupa moartea tatalui,mama a facut succesiune la casa,eu am primit de la sora mea o suma de bani (5000 marci pe vremea aceea),despagubire ca sa ii ... (vezi toată discuția)
Succesiune, partaj succesoral mary6 mary6 Buna ziua. Tatal decedat de 11 ani de zile,fara a fi facuta/dezbatuta succesiunea dupa acesta,mama decedata de aprox. 1 an de zile,doi fii mostenitori.Nu ... (vezi toată discuția)