avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut! Am si eu o problemă legată de TUV din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut! Am si eu o problemă legată de TUV din Germania. Masina ...

Salut! Am si eu o problemă legată de TUV din Germania. Masina este inca inmatriculata pe Germania din cauza ratelor ce trebuie sa le mai platesc. TUV ul expira in decembrie anul acesta. Eu nu ma mai intorc in Germania si vreau sa stiu daca in Ro se verifica cumva TUV ul sau nu. Si alta intrebare pot sa o radiez dupa ce a expirat?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:06, 26 Martie 2025
1. Da, in Romania se face inspectie tehnica periodica, la o perioada ce depinde de vechimea masinii.
2. Cu radiatul din Germania trebuie sa va interesati acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in germania, tuv-ul mi-a expirat din 1 ianuarie 2024, vreau ... Trois18 Trois18 Sunt in Germania, TUV-ul mi-a expirat din 1 ianuarie 2024, vreau sa vin cu masina in Romania pentru a o inmatricula aici, aveti imi poate restrictiona vamesul ... (vezi toată discuția)
Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Info alex19319 alex19319 Buna seara daca am gresit topic-ul, imi er scuze si rog un moderator daca se poate sa il mute. . Problema mea sta in felul urmator. Am achizitionat o ... (vezi toată discuția)