avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am o poprire pe cont pensie suma 1796 lei. Nu am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am o poprire pe cont pensie suma 1796 lei. Nu am primit nicio ...

Am o poprire pe cont pensie suma 1796 lei.Nu am primit nicio hotarare in acest sens. Creanta este de 956 lei iar restul 840 lei cheltuieli executor. Aprox dublu lcreantei. Va rog ajutati-ma cu un sfat intrucat cheltuielile executorului sunt enorme.

Alte discuții în legătură

Abuz poprire - rog raspuns urgent jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie: in octombrie 2010 am primit la sediul societatii o adresa de infiintare a popririi ... (vezi toată discuția)
Popriri pe salariu dragos_bdi dragos_bdi Buna ziua, As avea nevoie de un ajutor pentru a intelege exact cum vor decurge lucrurile de acum incolo. In prezent am un venit net de 800 de ron. La ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi si pensia alimentara cristi.a cristi.a Buna ziua, Am primit aviz de executare (trei avize de exectutare) pentru datorii la banci. Sunte reale si le recunosc. Totodata sunt obligat prin hotarare ... (vezi toată discuția)