avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Detin un teren de 400 mp in tarlaua 55, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Detin un teren de 400 mp in tarlaua 55, Pantelimon ...

Buna ziua!
Detin un teren de 400 mp in tarlaua 55, Pantelimon la 70 m distanta de autostrada.
La ce distanta se poate construii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:04, 29 Martie 2025
Buna ziua! Depinde de constructie. De la cotet de caine pana la bloc, toate sunt constructii. Solicitati un certificat de urbanism. Aceste informatii specifice nu se obtin la modul general pe forum.
Dacă este teren extravilan nu puteți construi
Buna ziua! Da stiu ca trebuie sa solicit certificat de urbanism insa eu stiu ca trebuie sa ai distanta de la axul drumului pana la costructie de min. 50 m. Poate s-a modificat ceva intre timp.
Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2025
eugenia7170, utilizator
Intrebarea mea se refera la faptul ca trebuie sa am o anumita distanta fata de autostrada nicidecum nu am pus problema daca este intravilan sau extravilan. Acest lucru il stiu foarte bine. Cand am cumparat terenul am fost la CNADNR si am documentul prin care mi se spune ca nu este afectat de autostrada aflandu-se la 70 m de aceasta iar distanta minima trebuie sa fie de 50 m fata de axa drumului. Stie cineva altceva?
poate nu stiti, dar autostrada are o zona de siguranta, cu vegetatie de cativa metri de la carosabil. adaugati cca 10 m carosabil pana la axul drumului si cei 70 ai dvs.
mai mult, accesul dvs n-o sa fie la autostrada

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa fata de axul drumului privat cccir cccir Detin un teren cu doua deschideri, una la drum public, iar una a fost creata prin cedare de teren, pentru acces proprietari din spatele terenului meu. Eu am ... (vezi toată discuția)
Restrictie constructie dn4 DarthVader DarthVader Buna seara, Recent am cumparat un teren in zona Popesti Leordeni cu o suprafata de 257 m^2 lipit de Sos. Oltenitei dar avand deschidere si catre o ... (vezi toată discuția)
Amplasare constructie casa adinutzarus adinutzarus Doresc sa construiesc o casa si pentru aceasta am solicitat eliberarea unui certificat de urbanism. In certificat se precizeaza ca trebuie sa construiesc la 20 ... (vezi toată discuția)