avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este obligatoriu să ai montate apometre cu citire ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este obligatoriu să ai montate apometre cu citire ...

Bună ziua.Este obligatoriu să ai montate apometre cu citire radio în condițiile în care eu dau indexul apei calde și reci la sfârșitul lunii? Menționez ca am fost obligat să plătesc la pausal! Este legal?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:10, 28 Martie 2025
Nu este legal, nu există vreo prevedere în acest sens.
Ok.Ce este de făcut mai departe?
Răspuns,în continuare ce este de făcut?

latka a scris:

Nu este legal, nu există vreo prevedere în acest sens.

Depinde de dvs. ce doriți? Dacă vreți să vă judecați cu asociația, va trebui să vă găsiți și angajați un avocat, care să fi avut astfel de spețe

Dacă nu doriți asa ceva, va instalati apometre cu transmisie radio.

Cheltuielile suplimentare referitoare la comunicarea de către locatar față de citirea online sunt: procesarea manuală a datelor și verificarea periodică la dvs acasă a realității comunicărilor lunare. Sume pe care firma cititoare vi le va pune la plată. Asta dacă nu cumva firma n-o să mai vrea să lucreze cu dvs în acest fel.

Alte discuții în legătură

Schimbare apometre de catre asociatia de proprietari Nina_C Nina_C Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema... Acum 9 ani, in blocul in care locuiesc s-au montat, prin grija Asociatiei de locatari, contoare apa rece ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat un apartament care nu are apometru pentru ... danuta_1978 danuta_1978 Buna ziua! Am cumparat un apartament care nu are apometru pentru contorizarea apei pe care o consum. As dori un model de cerere pe care sa o duc la asociatie ... (vezi toată discuția)
Refuz montare apometre cu citire radio Kopela Kopela Buna seara ! In blocul unde locuiesc s-a hotărât în AG înlocuirea tuturor apometrelor vechi cu apometre noi cu citire radio. Din tot ce am citit aici pe ... (vezi toată discuția)