avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violare de domiciliu

In situatia in care am primit pe cineva in locuinta de buna voie (ruda) si apoi nu am reusit sa o dau afara decat cu politia, dar mi-a umplut garajul cu lucruri , bagaje pe care refuzăp sa le mute, face obiectul unei plangeri penale?. Are lucrurile in garaj de peste 2 luni. A promis politiei ca le ridica in cateva zile . Am facut plangere la politie , politia mi-a transmis raspuns ca solutia e sa o dau in judecata. Eu consider ca e vb totusi de violare de domiciliu.
Pare ca poliția are dreptate.
Se impune un proces civil.

București 2025
Nu e nici o violare pierdeți ani la politie fără nici o șansă.Notificati o sa își ridice lucrurile menționând ca in caz contrar vor fi aruncate.Faceti un proces verbal impreuna cu un martor în care detaliați despre ce bunuri e vorba,eventual poze,o filmare (pt a avea o dovada privind starea în care se afla etc).Variante sunt ,sfaturi primiți de la av iar interpretarea legilor o lăsați profesioniștilor...Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Răspuns la întâmpinare amenda rutiera MaryjaneTea MaryjaneTea Buna ziua! Am depus contestație împotriva procesului verbal pentru staționare in fata porții in zona indicatorului oprirea interzisa. Am primit răspuns de ... (vezi toată discuția)
Solutie impotriva blocarii accesului la garaj Jamal Jamal Buna ziua, De ani de zile ma confrunt saptamanal cu aceasta problema, gasesc masini parcate in poarta garajului si sunt nevoit sa astept (in unele cazuri si ... (vezi toată discuția)
Debarasare mobila si lucruri ramase de la fostul proprietar Seb O Seb O Buna ziua, Am cumparat un apartament si prin contract proprietarul a avut la dispozitie un termen de 45 zile pentru a il elibera de bunuri mobile. Cele 45 ... (vezi toată discuția)