avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, astăzi am găsit în parbriz un bilet că ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, astăzi am găsit în parbriz un bilet că am atins ...

Buna seara,astăzi am găsit în parbriz un bilet că am atins o mașină cu o lună in urmă mai exact pe data de 25
02.Eu nu am sesizat atunci acest incident dar din discuția cu persoana respectiva este posibil să îl fi atins.El spune că a declarat evenimentul chiar în seara respectivă și că vrea să îi dau asigurarea să își repară mașină ,
Totuși eu nu am fost contactată de poliție .
Cum trebuie procedat? Și cam cat durează pana primesc înștiințare să mă prezint la poliție?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:29, 28 Martie 2025
Asteptati pina veti fi contactata, tot aia e. Obligatia de a declara un accident doar cu pagube materiale este de 24 de ore. Nu cred in povestea asta, dupa o luna de zile. Nu dati nici o asigurare.
Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare in parcare christiano89 christiano89 Buna ziua. Sunt intr-o incurcatura si as dori sa ma ajute cineva. In ziua de 20.10.2015 am atins o masina in parcare cand incercam sa ies. Mai exact ieseam ... (vezi toată discuția)
Cum reclami un teren de fotbal care nu respecta normele adrian_balog adrian_balog Salut. Am trecut astazi printr-o comuna si o minge m-a lovit in parbriz. Din pacate mi-a spart parbrizul, din fericire doar atat s-a intamplat. Pe teren avea ... (vezi toată discuția)
Incident auto Stefania175 Stefania175 Buna ziua. Masina familiei era parcata in fata blocului si a fost lovita de un angajat al Fan Courier. Am fost la politie, iar dupa 24 de ore politia mi-a ... (vezi toată discuția)